Arbitrazhet/ PD: 447 milion euro, gjoba e Edi Ramës për familjet shqiptare

447 milionë euro është fatura e Edi Ramës për familjet shqiptare, deklaron PD, duke iu referuar arbitrazheve.

“Imagjinoni sa probleme të vogla dhe të mëdha për shqiptarët do të zgjidhte kjo shumë marramendëse, që fatkeqësisht do të kthehet në një peshë për buxhetin e çdo familje, që do të detyrohet të paguajë papërgjegjshmërinë e Edi Ramës”, deklaron PD.

“447 milionë euro nuk do të shkojnë për spitale, shkolla, kopshte, investime në infrastrukturë, ndihmë ekonomike për njerëzit në nevojë, por për të paguar dëmet e shkaktuara nga një pakicë që ka shkatërruar ekonominë dhe po varfëron shqiptarët. Në 8 prill 2021 Partia Demokratike ka depozituar në SPAK kallëzimin për çështjen ‘Becchetti’. Ne presim që ajo të hetohet me përparësi, sepse çdo orë vonesë tashmë përkthehet në një dëm ekonomik të pakthyeshëm për qytetarët”, vijon reagimi.

LEXO EDHE  Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e prokurores Natasha Prifti

Video e publikuar nga PD në rrjetin social FB