Grabiste materiale në kantieret e ndëtimit, arrestohet shqiptari

Dje pasdite karabinierët e stacionit Gambassi Terme arrestuan një shqiptar 38-vjeçar, me banim në zonën Empolese – Valdelsa, i ligjshëm në territorin kombëtar italian dhe tashmë me një rekord penal.

Policia, gjatë një shërbimi patrullimi, në lokalitetin e “Il Castagno”, vuri re lëvizje në një depo të materialeve të ndërtimit dhe, duke thelluar kontrollin, pasi vunë re që porta e hyrjes ishte hapur, ata befasuan 38-vjeçarin kur e kapën, ndërsa ishte duke ngarkuar në një furgon disa pjesë të skeles për punë ndërtimore, duke vazhduar arrestimin e tij për vjedhje të rëndë.

LEXO EDHE  Makina përplas biçikletën në Lezhë, një i plagosur

Materiali është rikuperuar plotësisht dhe i është kthyer pronarit të tij të ligjshëm.

I arrestuari u ndalua në dhomat e sigurisë dhe më pas u dërgua në Gjykatën e Firences, ku do dalë përpara drejtësisë.