Shpëtohen dy turistë në Himarë

Policia Kufitare ka shpëtuar dy shtetas te huaj një brazilian dhe nje gjerman ,në zonën e plazhit të livadhit në Himarë.

Shtetasit rreth 30 vjeç kanë qenë me kanoe , ndërkohë qe deti me dallgë ka bërë që dy të huajt të rrezikoheshin seriozisht.

LEXO EDHE  Fërkimi i makinave shkaku i sherrit në Tiranë/ Një nga të plagosurit në gjendje kritike për jetën

Eshtë njoftuar policia kufitare e Vlorës e cila ka shkuar në ndihmë te tyrë duke i shpëtuar dhe i ka nxjerrë në breg shëndosh e mirë.