Enkelejda Hoxha kërkon për herë të 7-të lirimin nga qelia

Gjykata e Apelit të Posaçëm ka rrëzuar për të tretën herë kerkesën për mase më të butë sigurie ndaj ish-gjyqtares së Krujës Enkelejda Hoxha.

Kujtojmë se Hoxha ka bërë deri më tani 7 kerkesa për masë më të butë sigurie, 4 ne Shkallë të Parë dhe 3 në Apel.

Kërkesa është bërë me argumentin se nuk ka se kush të përkujdeset për fëmijët e saj të mitur, njëri prej të cilëve vuan nga problemet e shëndetit mendor dhe është me sindromën “Down”.

LEXO EDHE  Zjarret, nuk po digjet vetëm Jugu/ Ja si është situata në Shkodër e Lezhë

Ndërsa vajza e vogël, nga ekspertiza që i është bërë nga një mjek psikiatër, ka rezultuar se ka probleme të theksuara psikologjike, pas arrestimit të së ëmës dhe ka nevojë për trajtim mjekësor.

Megjithatë gjykata ka refuzuar kërkesën dhe ka vendosur kujdestar për dy të miturit.