Do udhëtoni drejt Greqisë me avion? Ja formulari që duhet plotësuar 24 orë para fluturimit

Operating for Cubana. YYZ.

Aeroporti “Nënë Tereza” ka bërë një njoftim të rëndësishëm për pasagjerët që udhëtojnë drejt Greqisë.

Në njoftim theksohet se për qytetarët është e detyrueshme të plotësohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit

“Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë drejt Greqisë, aktualisht drejt Athinës dhe Kretës, ju rikujtojmë që është i detyrueshëm të plotësohet formulari PLF 24 orë para udhëtimit. Në rast se ky formular nuk plotësohet brenda këtij afati, nuk udhëtoni dot.

LEXO EDHE  Pse doli Rama në krah të Albinit

Ju lutem gjeni formularin në këtë link: https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/

Pasagjerët do të marrin një kod QR i cili do të përdoret nga Mbrojtja Civile Greke për identifikimin e testit Random Covid-19 pas mbërritjes. Familjet gjithashtu mund të pranohen me vetëm një e-mail të përbashkët konfirmimi PLF dhe gjithashtu mund të pranohen me kodin e tyre unik PFL/QR”, thuhet në njoftim.