Pamjet dramatike ku dy burra mundohen t’i shpëtojnë përmbytjeve

Pas Gjermanisë, Zvicrës dhe Belgjikës, tani edhe shteti i Austrisë është duke u ballafaquar nga përmbytjet. Autoritetet kanë deklaruar nivelin më të lartë të paralajmërimit.

Një video e cila po qarkullon në Austri këtë të dielë shihet ku dy persona janë duke u munduar t’i shpëtojnë vdekjes nga përmbytjete e shiut të madh në vend.

LEXO EDHE  Turqia në flakë, banorët përpiqen të shpëtojnë fshatin/Video

Fotografitë tregojnë si një burrë duket se humb pozicionin e tij dhe zhytet në ujë përderisa shoqëruesi i tij përpiqet ta mbajë dorën e tij, megjithatë të dy zhduken nga përmbytjet e mëdha të ujit.