Nga djali i motrës te goca e tezes/ Emërimet nepotike të Mariglen Qatos në IMT-në e Tiranës

Nga Boldnews.al

Mariglen Qato ka qenë një nga drejtorët e preferuar të Lali Erit. Ky i fundit e mbrojti nga arrestimi, pasi Prokuroria e Tiranës kishte hapur një procedim penal. Aktualisht, Marigleni është në arrëst shtëpie për abuzime me detyrën, ndërkohë që BoldNews ka mësuar se krahas akuzës, Qato e ka kthyer IMT-në e Tiranës në një “biznes” familjar. Ai ka të punësuar në këtë Inspektoriat njerëzit e afërt të familjes, duke bërë emërime nepotike. Madje ata mbrojnë njëri tjetrin, duke “fshehur” abuzimet.

Sipas informacioneve të mbërritura në redaksinë e BoldNews, Kryeinspektori i Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit pranë Bashkisë së Tiranës, me seli në zonën e Freskut, ka kryer punësime të njerëzve të afërt. Redaksia disponon një listë të këtyre emërimeve, ndërsa ne po e pyesim zyrtarisht, nëpërmjet këtij shkrimi Mariglen Qaton, apo zyrtarët e Bashkisë së Tiranës:

LEXO EDHE  Nanjing: Përhapja e virusit të ri më e keqja që nga Wuhan, preken 13 qytete, Kina drejt rimbylljes

1. Çfarë e ka z.Qato znj. E.Kateshin? Kushërirë të parë, të dytë? Çfarë lidhje kanë nënat e Qatos dhe të znj.Kateshit? A janë motra?

2. Çfarë lidhje ka z.Qato me z I. Disha? Më saktë, a është nipi i Qatos ky punonjës, djali i motrës?

3. Po me z.E.Laze, a ka lidhje familjare Mariglen Qato? A është ky punonjës djali i dajës së Mariglenit? Dhe, kush e ka emëruar në IMT-në e Tiranës?

4. iIkatërti, është një tjetër punonjës, K.Pecani. Çfarë lidhje ka Qato me këtë punonjës?

Tani, nëse Lali Eri pretendon se gjjthkush është emëruar në administratë sipas meritokracisë, po këta punonjës si janë emëruar? Në konkurse në familjen e Mariglen Qatos apo në konkurse në IMT-në e Tiranës?!