Video që po bën xhiron e rrjetit/ 8 minuta për të parkuar makinën, shoferi bëhet gazi i botës

Një shofer në Mbretërinë e Bashkuar është bërë viral në rrjetet sociale dhe në mediat online pasi iu deshën plot 8 minuta për të parkuar mjetin e tij.

Në një vend parkimi me hapësirë të konsiderueshme djali që drejton makinën, dështon vazhdimisht të fusë mjetin në hapësirën e përcaktuar me vija.

Andrei Dalca, i cili ka filmuar “spektaklin e turpit” shprehet: “Nuk e di kush ia ka dhënë licensën e drejtimit atij dhe kjo është shqetësuese. Ishte burrë në timon rreth 30-40 vjeç. Unë mendoj se ai duhet të hyjë në provim sërish për ri-marrjen e patentës.“

Ndërsa në video dëgjohet e dashura e Andrei, Sophie Danilels, e cila i thotë “e shikon që edhe meshkujt nuk dinë të parkojnë, kërkoni falje tani!”

LEXO EDHE  Turqia e përfshirë nga flakët, satelitët filmojnë pamjen që është krijuar (Foto)