‘Profecia’ e The Simpsons vazhdon, ja çfarë kanë parashikuar kësaj here (Foto)

“The Simpsons” kanë qenë në televizion për më shumë se tre dekada dhe disa herë kanë “parashikuar ” ngjarje dhe incidente të ndryshme të vogla dhe të mëdha, duke e lënë audiencën pa fjalë.

Tani është koha për të shtuar një tjetër. Dhe bëhet fjalë për udhëtimin e Richard Branson të cilët krijuesit e Simpson e parashikuan shtatë vjetë më parë.

Miliardieri dhe themeluesi i Virgin Galactic bëri ëndrrën e tij të madhe më 11 korrik 2021. Në fakt, Brunson u bë miliarderi i parë që udhëtoi me anijen e tij në hapësirë .

LEXO EDHE  Libri i ri hedh dritë mbi vdekjen tragjike të Amy Winehouse: Ajo grua vlente miliona...

Fluturimi historik VSS Unity u transmetua drejtpërdrejt dhe Branson dhe pesë anëtarë të tjerë të ekuipazhit kaluan disa minuta në hapësirë.  Ai e përshkroi udhëtimin si ” një përvojën më unike të një jete të tërë “. Por krijuesit e Simpson e kishin parashikuar këtë udhëtim në një episod të vitit 2014 me titull “Lufta e Artit” ku bosin e Virgin është duke udhëtuar në hapësirë!

Virgin Atlantic shpërndau fotografinë përkatëse në Twitter me shkrimin ” Simpsons e parashikuan atë… “.

Image