Ylli i Spice Girls martohet me të dashurin, pas 23 vjetësh dhe dy fëmijësh bashkë

Emma e Jade kanë qenë bashkë prej më shumë se 20 vjetësh dhe bjondia bukuroshe ka njoftuar fejesën e tyre prej vitit 2011. Ata kanë së bashku dy djem Beau 13 vjeç e Tate 10 vjeç. Cifti nuk preferon zhurmen e mediave dhe rrjeteve sociale.