Gjykata e Vlorës nuk pezullon punimet në burimin e Sinecit, shtyhet sërish seanca

Është shtyrë për në 30 korrik seanca për padinë kundër projektit të Bashkisë Kuçovë për ndërtimin e një Ujësjellësi me ujin e burimit të Sinecit. Kujtojmë se kjo është seanca e dytë dhe Gjykata Administrative e Vlorës nuk pezulloi punimet.

Përfaqësia prej 60 banorësh të krahinës së Lumasit dhe  ambjentalisti Sazan Guri e shohin këtë gjë si shkelje flagrante të ligjit teksa shprehen se gjyqtari ka patur presione dhe s’ka dashur të marrë faktet parasysh. Sipas Gurit, nëse gjyqtari nuk kupton faktet atëherë do ta padisin në SPAK ku do të gjejnë të drejtën edhe kundrejt tij.

LEXO EDHE  FSK largon banorët nga Rugova, zjarri po u rrezikon jetën