Vendimi i gjykatës: Ata që punojnë me kompjuter, do bëjnë 15 minuta pushim për çdo dy orë punë

Punonjësit në shtet, vendet publike dhe në institucionet e sektorit publik, të cilët çdo ditë punojnë përpara kompjuterit, do të duhet të pushojnë 15 minuta pas dy orësh punë ose të bëjnë punë të tjera që nuk lidhen me kompjuterin, sipas një vendimi të Gjykatës Administrative.