Suedia hap kufirin me Shqipërinë, por me kushtin që …

Shteti i radhës që ka hapur kufirin me Shqipërinë është Suedia, e cila njofton nëpërmjet Aeroportit “Nënë Tereza” se shqiptarët që janë me pasaportë biometrike, mund të udhëtojnë në Suedi, vetëm me detyrimin e testit PCR negativ të 48 orëve të fundit.

LEXO EDHE  Covid-19 në Shqipëri, 99 raste të reja në 24 orët e fundit. Harta e shpërndarjes

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Të gjithë pasagjerët shqiptarë janë pasaportë biometrike, mund të drejtohet në Suedi, vetëm me detyrimin dhe testin PCR negativ të 48 orëve të fundit.

Ju faleminderit për bashkëpunimin,

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës