I shtrirë në trotuar për disa minuta, qytetari nuk shoqërohet në spital nga ambulanca, ja shkaku

Një person është filmuar nga kalimtarë të rastit në rrugën e Elbasanit, teksa ndodhej i shtrirë në rrugë dhe dukej që gjendja e tij shëndetësore nuk ishte e mirë.

E teksa qëndron i shtrirë, kalimtarët e kanë të vështirë t’i afrohen për t’i dhënë ndihmën e parë. Ndërkohë ambulanca ka ardhur shumë me vonesë.

Ka qenë një vajzë ajo që është munduar të afrohet dhe më pas të lajmërojë ambulancën.

LEXO EDHE  Politika në funksion të vetvetes dhe një Operacion Radikal

Në videon që kemi siguruar shihet dhe  personi, lëviz këmbën, por evidentohet gjendja e tij shëndetësore jo e mirë.

Edhe pse ambulanca arriti në vendin e ngjarjes, ajo nuk ka dërguar në spital personin që ndodhej i shtrirë, pasi sipas tyre ai është një endacak.

Ky veprim tregon një skandal, ku mjekët klasifikojnë edh epersonat për të cilët duhet të japin shërbim.