Ndërprerje e energjisë elektrike sot në Tiranë, zonat dhe orari

Pasditen e sotme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të kryeqytetit.

OSHEE bën me dije se në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, sot gjatë intervalit kohor 16:00-19:30 do të punohet në një nga fiderat e NST Kashar.

LEXO EDHE  Përballet me Vetting, si ka ndryshuar pasuria e prokurores Denisa Asko

Për pasojë, pa energji do të mbetet pjesërisht: Rruga dytësore e Autostradës Tiranë-Durrës, bizneset në krahun e djathte të Autostradës, ura e Limuthit deri tek kryqëzimi i Rinasit.