Drejtuesi i kompanisë së naftës ofendon gazetaren: Mos më çaj trapin!

Banorët e fshatit Visokë në Fier, dolën sot në protestë për shkak të dëmtimit që i është bërë rrugës nga mjetet e tonazhit të rëndë që shkojnë për të kërkuar naftë.

Drejtuesi i kompanisë “Terra Oil swiss”, Edmond Bejtaj, i cili ka dalë për të pritur banorët në hyrje të kompanisë ka shpërthyer në fyerje ndaj gazetares së Fax News, Fatmira Bajramaj, të cilës i ka thënë shprehimisht ”mos më çaj trapin”.

Mësohet se gazetarja po e pyeste në lidhje me pretendimet e banorëve, ndërsa ai i ka kërkuar asaj që të mos ndërhynte, ndërkohë që fjala e përdorur prej tij ka nxitur revoltën e të gjithë të pranishmëve. Në mënyrë demostrative, Bejtaj është shprehur se ai është i pari i kompanisë, dhe se pretendimet e banorëve nuk qëndrojnë.

Me tone të larta dhe konfliktuale, Bejtaj është përplasur me banorët, ndërsa pranon se dëmtimet e rrugës janë pikërisht për shkak të makinave të rënda të kësaj kompanie.

Përplasja e plotë:

Bejtaj: Fjalën shkatërrim nuk dua ta dëgjoj

Banorët: Shkatërrim, shkatërrim është

Bejtaj: Rrugët kanë një dëmtim, që sigurisht vjen dhe nga makinat, ne herë pas here riparojmë, siç edhe kemi premtuar

LEXO EDHE  Ja si mund të dalloni virozën e stinës nga varianti Delta, Tomini apel qytetarëve

Banorët: Mos gënje, mos gënje, dje u tregove burrë, e kemi rregulluar privatisht ne rrugën

Bejtaj: Do të thosha një fjalë por nuk e meriton ta them, e kaq, rrugët do riparohen

Bajramaj: Çfarë do tiu thuash banorëve sot

Bejtaj: Me banorët po flas tashi, mos na çaj trapin shumë, rri këtu, lëre që të flasin ata

Banorët: O i paedukatë

Bejtaj: Rrini urtë, rri tashti

Banorët: Ke motra ti

Bejtaj: Lëre tashti

Banorët: E kam bërë rrugën me lekët e mia, çfarë ke bërë ti, nuk vete dot as te toka

Bejtaj: Ai aty po provokon

Banorët: Ti thua mos na çaj trapin, gjithë këta burra këtu

Bejtaj: Unë nuk iu thashë juve, i thashë asaj. Herë tjetër keni ardhur dhe ju të medias për një episod që acaroi fshatin. Hë pusho tani, unë jam i madhi këtu.

Banorët: Ti tregon trapin këtu, dhe ne jemi të paedukatë