Petro Koçi teston urën e re, i varur në derën e kamionit /VIDEO

Pas shembjes së urës së Darzezës, Zv.ministri i Mbrojtjes Petro Koçi ka zgjedhor të shkojë personalisht atje, për të testuar urën e rindërtuar.

Siç shihet nga pamjet që ndan vetë zv.ministri në “FB”, Koçi qëndron hipur në kamionin e Ushtrisë që teston urën, “i varur” në derën e kamionit.

Ura e Darzezës u shemb pasi aty kaloi një kamion i tonazhit të rëndë, i ngarkuar me një konteiner dhe një ekskavator, duke lënë për 4 ditë të bllokuar banorët e zonës.

LEXO EDHE  Hyrjet e larta informale zhvlerësojnë euron në tregun e këmbimit valutor në Shqipëri

Kjo urë ishte ngritur vite më parë po nga Ushtria, por shoferi i kamionit nuk kishte respektuar sinjalistikën për peshën që ajo mund të mbante.