Vrasjet, Ardi Veliu shpërndan qarkoren me 3 pika. Ja çfarë u kërkohet shefave të policisë

Dy ditë pas mbledhjes urgjente të thirrur nga drejtori i përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu, ky i fundit u ka lëshuar një qarkore vartësve për monitorimin e situatës kriminale në vend.

Euronews Albania raporton përmbajtjen e kësaj qarkoreje të përbërë nga tre pika, ku kryepolici kërkon nga shefat e komisariateve por dhe drejtuesit e Policisë një angazhim të shtuar në territoret që mbulojnë me qëllim parandalimin e ngjarjeve kriminale në vend.

“Shefat e komisariateve nuk do largohen nga territori para orës 22:00.

LEXO EDHE  I kërkuar në Shqipëri si porositës i dy vrasjeve, Florenc Çapja fiton lirinë në Dubai

Të listohen lokalet dhe ambientet që frekuentohen nga elementi kriminal.

Shërbimet e forcave operacionale të mbajnë në vëzhgim elementin kriminal me prirje në fushën e krimeve ndaj jetës”, thuhet në qarkoren e firmosur nga Veliu.

Kjo qarkore vjen në një kohë kur drejtori i përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu paralajmëroi se qëndrimi i mëtejshëm në detyrë i secilit drejtues do te varet nga reagimi i strukturave që kanë në varësi përballë veprimtarisë kriminale.