“Ka arritur në një pikë pa kthim”, Dr.Dre divorcohet nga gruaja

Dr. Dre është zyrtarisht një beqar, shkruan TMZ. Gjykatësi sapo firmosi në kërkesën e manjatit të muzikës për t’u divorcuar zyrtarisht nga Nicole Young.

Ky nuk është fundi i historisë. Të dy, Dre dhe Nicole tani do të luftojnë rreth vlefshmërisë së marrëveshjes së martesës, e cila do të përcaktojë zgjidhjen e tyre të pronave.

Nicole dëshiron që marrëveshja të shpallet e pavlefshme dhe gjithashtu pretendon se Dre ra dakord se nuk do ta zbatonte atë.

Dre thotë se nuk ka ndodhur kurrë dhe marrëveshja paramartesore është “e hekurt”.

Dr. Dre i kërkoi gjykatës statusin e beqarit në mars, duke thënë se ndarja e tij nga Nicole kishte arritur në pikën pa kthim. Ndarja e diskutueshme është zvarritur përmes pretendimeve të abuzimit dhe akuzave rreth lidhjeve të tjera jashtëmartesore.