Debate dhe ofendime pafund, dy konkurrentët e “Për’puthen +40 “drejt gjykatës

Pas ofendimeve dhe zënkave të forta mes tyre, Stela dhe Armando janë përballur me njëri-tjetrin puntatën e sotme në Për’puthen +40. Ai është shprehur se nëse Stela nuk tërhiqej nga deklaratat e saj, do ta padiste në gjykatë.

Stela ka kërkuar që ai t’i kërkonte falje për ofendimet, ndërsa ai nuk ka pranuar.

Stela: Pretendoj të më kërkosh falje.

Armando: Jam nga ata që jam pioner, partizan dhe mbështetës i barazisë gjinore, nëse ka dikush këtu në studio që mbron emancipimin gjinor ai jam unë. Nëse ke diçka me mua jam gati të jap përgjigje.

Stela: Unë pretendoja që do kërkoje falje, është një shprehje që fjalët e shumta janë fukarallëk.

Armando: Për çfarë të të kërkoj falje? Për gënjeshtrat, për shpifjet që ke bërë?

Stela: Cilat gënjeshtra?

Armando: Një gënjeshtër e madhe dhe nëse nuk do të tërhiqesh nga deklaratat e tua do takohemi në gjykatë.

Stela: Kam frikë se do të dalin gjëra të tjera.

Armando: Ti je një kontradiktë e gjallë Stela.