Pas lindjes së Lilibeth, Harry dhe Meghan do të ndërmarrin veprime ligjore kundër BBC

Princ Harry dhe gruaja e tij, Meghan Markle duket se janë të mërzitur pas lajmit që BBC raportoi se ata nuk e kishin informuar mbretëreshën Elizabeth se do t’ja vendosnin emrin vajzës së tyre të porsalindur Lilibeth, pseudonim përkëdhelës për mbretëreshën.

Ky emër për Elizabeth do të thotë shumë, por një burim pranë pallatit mbretëror tha për BBC se çifti nuk kishte folur kurrë me mbretëreshën për këtë. Duka dhe Dukesha e Sussex-it njoftuan më parë se thirrja e parë telefonike që ata bënë pas ardhjes në jetë të vajzës ishte mbretëresha dhe se ajo kishte dhënë miratimin e saj.

Një burim për Page Six pretendon se ish-çifti mbretëror ka udhëzuar avokatët e tyre që të ndërmarrin veprime ligjore kundër BBC.