Motrat Kardashian-Jenner flasin rreth tradhëtive të partnerëve të tyre

Familja Kardashian -Jenner janë femrat më të famshme në mbarë botën.

Ditën e djeshme ata ishin të ftuara në një program televiziv për të folur rreth promovimit të serive të fundit të “The Keeping Up with the Kardashian”. Drejtuesi i emisionit, Andy Cohe i “ngacmoi” disi me pyetjet, pasi atyre ju duhej të flisnin rreth divorceve apo tradhëtive që kanë marrë nga bashkëshortët.

Kim, e pyetur nga gazetari nëse martesa e saj do të funksiononte në të ardhmen, ajo u përgjigj: “Ndoshta”! Siç duket, nuk dëshironte ta vazhdonte më tej me pyetjen.

Ndërsa, sa i përket ndryshimit në gjini të babit të saj, motra e Kim, Kylie Jenner, tha se ky ishtë vendimi i tij dhe ajo e respekton.

Këto të pathëna e shumë të tjera rreth familjes Kardashian-Jenner, priten të vijnë së shpejti në një nga seritë e fundit të “The Keeping Up with the Kardashian” e cila do të transmetohet më 20 Qersho.