Meta përshendet takimin “Mengjesi i Lutjeve” në Izrael

Presidenti Ilir Meta përshëndeti takimin e përvitshëm “Mëngjesi i Lutjeve”, që organizohet në Izrael. Ai mirëpriti rikthimin e paqes në Izrael dhe uroi që vendet e rajonit të arrijnë të bashkëjetojnë në paqe.

“Ne lutemi që zoti t’ju sjelli paqe juve, rajonit dhe çdo vendi që vuan nga konfliktet”, u shpreh Meta në fjalën e tij të transmetuar online në takim.

LEXO EDHE  Po ndërtonte ‘beach bar’ pa leje në Tale, arrestohet 41-vjeçari (Emri)

Aktiviteti zhvillohet në datat 9 dhe 10 qershor, me temë situatën politike dhe konflikti me Palestinën.