Abuzoi seksualisht me 15-vjeçarin, gruaja sjell në jetë fëmijën e tij

Një grua, dyshohet se ka lindur fëmijën që ka me një djalë adoleshent, me të cilin ka abuzuar seksualisht në një kurs golfi.

Sarah Campbell po përballet me një total prej 15 akuzash për abuzime seksuale në lidhje me dy djem adoleshentë midis viteve 2016 dhe 2018.

Campbell është paraqitur mes lotësh në gjykatë, ndërsa ka mohuar të gjitha akuzat e ngritura.

Por gjykatësi, nuk është bindur nga dëshmia e treguar nga 39-vjeçarja dhe ka kërkuar prova dhe hetim më të thelluar.

LEXO EDHE  475 të ftuar në shtëpinë e pushimit në Martha’s Vineyard? Obama zvogëlon listën e të ftuarve për 60-vjetorin e lindjes

Campbell përballet me nëntë akuza të abuzimit seksual të një djali që ishte i moshës midis 13 dhe 15 vjeç, të gjitha këto pretendohet se kanë ndodhur gjatë periudhës dy vjeçare.

Tetë nga këto akuza pretendohet të kenë përfshirë aktivitet seksual, ku thuhet se ajo ka kryer marrëdhënie në banesën e saj dhe një herë në një kurs golfi.

Një akuzë specifikon se vajza e saj u ngjiz gjatë abuzimit seksualisht me djalin adoleshent, ndërsa për këtë pretendim pritet të kryhen edhe analizat e ADN-së,