Ngjarjet kriminale, zgjohet Ardi Veliu/ Thërret në mbledhje drejtuesit e policisë

Muajt maj dhe qershor knë regjistruar një seri ngjarjesh të rënda kriminale, ku mbizotërojnë vrasjet, grabitjet me dhunë dhe krime të tjera, që kanë krijuar pasiguri te qytetarët.

Pas një heshtjeje të gjatë, duket se kreu i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, është zgjuar nga gjumi dhe ka thirrur sot një mbledhje me drejtuesit e policisë.

Situata e rendit dhe sigurisë në vend pritet të jetë në qendër të mbledhjes.

Takimi në fjalë vjen pas ngjarjeve të rënda që kanë tronditur vendin, vrasje kriminale tipike mafioze, por edhe krime të rënda në familje.

Mbledhja zhvillohet në godinën e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë.