Netflix sjell së shpejti serialin e ri televiziv për Barack dhe Michelle Obama

Barack dhe Michelle Obama janë angazhuar në botën e filmit dhe kanë njoftuar se “Netflix” do të sjellë serialin televiziv me titull “Ne njerëzit”. Animacioni do të ketë 10 episode që zgjasin 3 minuta secila, të cilat do të jenë në formën e videoklipeve muzikore.

Ky seriali përshkruhet si “një thirrje për veprim për të gjithë të rinjtë dhe për të ripërcaktuar konceptet e” pushtetit dhe qytetarisë “në një botë moderne”. Premiera do të jetë më 4 korrik, Dita e Pavarësisë së SHBA.

Seriali përmban këngë origjinale të interpretuara nga artistë duke përfshirë HER, Janelle Monae, Brandi Carlile, Lin-Manuel Miranda, Adam Lambert, Cordae, Bebe Rexha, KYLE, Andra Day dhe poeten Amanda Gorman. Çdo episod, i cili përdor një ndërthurje të stileve të animuara, është një thirrje për veprim për të rimenduar, si një gjë të gjallë që merr frymë dhe për të rikonfirmuar të kuptuarit e asaj që do të thotë qeveri dhe qytetari në një botë moderne.

Përveç Barack dhe Michelle Obama, Tonia Davis dhe Priya Swaminathan, janë pjesë e “Higher Ground” edhe Ada Chiaghana, Erynn Sampson e PeeDee Shindell.

“We the People”, i cili do të publikohet më 4 korrik në Netflix, drejtohet nga Peter Ramsey, Trisha Gum, Victoria Vincent, Benjy Brooke, Mabel Ye, Tim Rauch, Jorge R. Gutierrez, Daron Nefcy, Everett Downing dhe Kendra Ryan. Seriali do të bëjë debutimin e tij botëror në AFI DOCS më 24 qershor.