Gilberta heq dorë nga Iliri, zbulon emrin e konkurrentit që po i fiton zemrën

Dy konkurrentët e “Për’puthen +40”, Iliri dhe Gilberta, duket se janë larguar nga njëri-tjetri pas disa debatesh. Gjatë pyetjeve të publikut, ajo tregon se “Kam filluar të konsideroj Samiun”.

Më tej, ajo kujton një nga momentet me të: “Më ka pëlqyer shumë përqafimi i Samiut”.

Ndërkohë, pas takimeve të njëpasnjëshme me Gilbertën dhe Lindën, Iliri zhvilloi takimin e parë me Linditën.

“U ndjeva shumë alegro, ndryshe nga takimet e mëparshme që ishin stresante”, tha ai.

Gilberta ndahet nga Iliri, zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën:Gilberta ndahet nga Iliri, zbulon konkurrentin që po i fiton zemrën: