“Është narcist”, debate të nxehta mes Linditës dhe Ilirit në “Për’puthen +40”

Lindita dhe Iliri janë përfshirë sërish në një debat puntatën e djeshme në “Për’puthn +40”. Sipas Ilirit, disa netë më parë Linda i rrëfeu se është afër tij, por ndryshoi menjëherë. Me tej i tha Lindës se ka “problem kë nga personalitetet të zgjedhësh”.

Pjesë nga biseda:

Linda: Kam të drejtë të ndryshoj mendim, por mbetem kjo që jam. Jam 40 vjeçe dhe nuk ndryshoj më, kështu do të qëndroj deri në fund. Kur kemi qenë në biseda shoqërore, kemi qenë në rregull. Në takime, ai është narcist, mundohet të të bëjë të ndihesh e vogël…

Iliri: Mund të më thoshe që në fillim. Linda e merr çdo gjë si rivalitet. Arritëm në një pikë që nuk kuptohemi.