U dha grabitësve radion për 2 mijë euro, bie në pranga polici

Një ngjarje e pazakontë është shënuar në Greqi, ku një oficer policie ra në pranga për shkak se akuzohet për bashkëpunim me disa hajdutë.

Sipas asaj që raportohet në mediat greke oficeri i arrestuar u kishte dhënë me qira për 2 mijë euro radion dy hajdutëve, në mënyrë që ata të kryenin krimet e tyre dhe më pas të mund të largoheshin.

Ngjarja ka ndodhur në jug-lindje të Atikës, ndërsa policia sqaron se oficeri kishte deklaruar se i ka humbur radio, ndërsa krejt e kundërta kishte ndodhur në të vërtetë.

Pas zbulimit të këtij rasti oficeri u burgos ndërsa pritet të përballet me vendimin që gjykata do të caktojë për të.