“Do të çaj fytin”/ Aktorja Keira Knightley: Nuk njoh një femër që nuk është ngacmuar seksualisht

Aktorja britanike Keira Knightley ka folur rreth asaj se si ngacmimi seksual është një problem shumë i madh dhe se ajo nuk njeh ndonjë grua që nuk ka qënë objekt i ngacmimit, përfshirë edhe veten. Aktorja tha se, nga prekja deri tek “shkrepja”, të gjitha janë ngacmuar në një farë mënyre.

Në një intervistë me revistën Harper’s Bazaar, e cila del në shitje të mërkurën, 36-vjeçarja tha se situata ishte “dëshpëruese”.

Në përgjigje të një pyetje nëse kishte përjetuar ngacmime, ajo tha: “Po! Dua të them, të gjitha kanë. Fjalë për fjalë, unë nuk njoh askënd që nuk ka qenë në ndonjë mënyrë, qoftë duke u parë në sy, apo duke u prekur ose ndonjë djalë që thotë se do të çaj fytin, apo do të të godasë në fytyrë, ose çfarëdo që të jetë, të gjitha e kanë përjetuar.”