Ç’po ndodh? Bien faqet e medieve më të mëdha në botë

Faqet online të agjencive të lajmeve më të mëdha ndërkombëtare, përfshirë The Guardian, Financial Times, Independent dhe New York Times, CNN, Bloomberg News kanë rënë.

Gjithashtu edhe faqja e qeverisë britanike MB-gov.uk nuk është në funksion.

Uebfaqet e prekura shfaqën mesazhin:

‘Gabimi 503 shërbimi nuk mund të ofrohet’.

Problemi që ka prekur mediat e mëdha ende nuk dihet.