Kishte parkuar mjetin në tokën e tij, fermeri i shkatërron makinën me fadromë

Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Britani, ku një fermer ka shkatërruar makinën e një personi me fadromë.

Sipas Daily Mail, një person kishte parkuar makinën në tokën e fermerit, por mesa duket fermerit nuk i pëlqeu aspak ky gjest nga shoferi i makinës dhe vendosi ta zhvendosë atë me fadromën e tij, duke e dëmtuar dhe shkatërruar.

Kishte parkuar mjetin  në tokën e tij, fermeri i shkatërron