Debati mes Shqipes dhe astrologes: Të duket vetja si Zot

Astrologia Laura Bilalli dhe ish-konkurrentja e ‘Për’Puthen”, Shqipe Hysenaj, kanë debatuar ashpër në rubrikën “Trotuar” në “E diell” ku po diskutohej për fatin në dashuri. Shqipja tha se nuk beson në parashikimin e të ardhmes dhe se çdo njeri e ka fatin në dorën e tij.

Shqipe Hysenaj: Nuk i besoj këtyre gjërave, mendoj që një person që shikon të ardhmen më duket e çuditshme shumë. Zoti ti sjell të mirat dhe të këqijat vetë. Çdo njeri e ka fatin në dorë, e di unë çfarë mund të bëj me veten time. Ti e mban veten që je si zoti, sa do zgjasë marrëdhënia e tjetrit, sa do ndërpritet.

Astrologia: Po planetet, kush e bën rrotullimin e planeteve, i ka krijuar zoti, dhe më ka dhënë dhuntinë që të shoh përmes planeteve.

Shqipe Hysenaj: Planetet i ka krijuar zoti dhe zoti të ka dhënë ty dhuntinë që të shohësh përmes planeteve! Shumë gabim! Nuk është dhunti që ti të vendosësh se çfarë fati do të ketë njeriu në të ardhmen. Nuk më pëlqen.

Astrologia: Është mendimi i saj edhe nëse nuk do me e pa nuk dua ta imponoj. Astrologjia është shkencë, është një ndër shkencat e para. Studiohet dhe në bazë të shkencës dalin të gjithë rezultatet.