I shqetësuar për të ardhmen, Mevlani pyet Iljazin për sekretin: Si ja del ti mbash dy gra?

Mevlan Shaba i ftuar në “Dua të të bëj të lumtur” është takuar me Iljazin, burrin i cili i lumtur jeton me dy gra. Ai, në kuadrin e shakasë, tregon se ka ardhur në emision që të marrë këshilla nga ai, sesi ja del që jeton me dy gra. Kujtojmë se Mevlani ishte në mes të Ledianës dhe Antonelës, por tashmë nuk është me asnjërën.

“Ky takim duhet të bëhej më herët për të marrë disa këshilla. Iljaz, si ja bën që ti mbash dy gra, njëherë që tentova më ikën të dyja”, pyet Mevlani.

“Të mësoj unë. Duhet të marrësh tre, që të fitosh të paktën një ose dy”, përgjigjet ai.

Kujtojmë se Mevlani doli nga emisioni “Përputhen” i përputhur me Ledianën, por për pak ditë mes tyre gjërat u shkatërruan. Të dy janë beqarë.