Uells-Shqipëri/ Luhet pjesa e dytë, trajneri Reja kryen menjëherë zëvendësim

Luhet pjesa e dytë mes Uellsit dhe Shqipërisë. Trajneri Reja, ndërhyn në formacion teksa kryen menjëherë një zëvendësim. Lë fushën e lojës Doka ndërsa në vendin e tij e merr Veseli.

Takimi vijon të mbetet në shifrat e barabarta 0-0 pas një pjese të parë të vakët nga të dyja ekipet.