Izolohet Tom Cruise, 14 anëtarë të ekipit të “Mission Impossible” infektohen me Covid

Aktori Tom Cruise,është detyruar që t’i nënshtrohet vetizolimit për dy javë, pasi që 14 pjesëtarë të ekipit të filmit “Mission Impossible 7” kanë rezultuar pozitivë në testin për koronavirus. 58-vjeçari është raportuar se një ditë ka bërë xhirime me katër valltare, të cilat kanë rezultuar të infektuara me koronavirus.

Pjesa më e re e filmit ka qenë duke u xhiruar në Surrey të Britanisë së Madhe, mirëpo realizimi është ndalur përkohësisht teksa ekipi prej 60 anëtarësh është vetizoluar. Dhjetë anëtarë të ekipit kanë rezultuar pozitivë që prej konfirmimit të rasteve të para, ndërkaq aktori Cruise është izoluar prej të martës.

“Tom Cruise është i pakënaqur me atë që ka ndodhur, sidomos pasi që qortoi ekipin gjatë vitit të kaluar. Do të ndikojë shumë në xhirime”, ka thënë një burim për gazetën britanike “The Sun”.

“Katërmbëdhjetë veta janë të infektuar – shumica e tyre kanë qenë pjesë e ekipit të afërt me Tomin. Tani krejt ekipi prej 60 personash janë izoluar për 14 ditë”, ka thënë burimi.

Xhirimi i “Mission Impossible 7” është ndalur disa herë për shkak të pandemisë së koronavirusit. Xhirimet janë bërë në Itali, Britani të Madhe dhe në Norvegji.