Aktori i njohur shqiptar në prag të martesës: Do t’i jap shpirtin, jo shtëpinë

Aktori i njohur i humorit, Ledio Lako ka zbuluar në një intervistë për “Glamour Zone”, se për momentin është në një lidhje madje gjërat janë në rrugë të mbarë dhe së shpejti ai mund të martohet.

Ndër të tjera ai tha se nuk do të bënte dasmë, por do të shkonte menjëherë në maternitet. Ndërsa përsa i përket celebrimit, ai u shpreh: ”Nuk na duhet celebrimi. Asaj do t’i jap shtëpinë, kshu shpirtin se u ngatërrova, jo shtëpinë.”