“Të çjerr maskën”/ Stela e akuzon se e ka kërcënuar dhe dhunuar, Armando: Më ke kërkuar se*s

Puntatën e djeshme në Për’puthen +40, një debat i ashpër ka nisur në studio mes Armandos dhe Stelës pasi Çimi zbuloi një bisedë në prapaskenë. Më pas nisën përplasjet ndërsa Stela tregoi se Armando e ka kërcënuar dhe dhunuar vazhdimisht. Pas kësaj, Armando tregoi se Stela i ka kërkuar të kryejnë marrëdhënie me njëri-tjetrin, gjë që nxiti largimin e Stelës nga studio.

Armando: Ti je jashtë realitetit.

Çimi: Në backstage më the lart e poshtë me Stelën, i nxore fundin.

Armando: Të ka parë gjithë dynjaja.

Stela: Le të shohin, nuk ka cfarë të duhet ty.  Do të dal nga këtu se nuk e duroj dot më këtu. E mban veten në kamerave ndërsa jashtë kamerës je dhunues. Dua mos të më flasësh më, kam të drejtë të bëj c’të dua.

Armando: Kujdes kujt i tregon gishtin.

Stela: Ti duhet të dalësh nga emisioni se je shembull i keq, më ke kërcënuar! Kam ardhur të gjej dashurinë e time se jeta ime është e mbushur me stres, por atë nuk e duroj dot.

Armando: Të cjerr maskën.

Stela: Ai është një person i dhunshëm. Kur kemi dalë jashtë, më ka thënë “Ta tregoj unë ty.” Ti nuk e ke vendin këtu, unë kam të drejt të zgjedh, jo të dhunoj. Është turp për ty.

Armando: Ti më ke kërkuar seks mua, më ke kërkuar të bëjmë dashuri bashkë.