“Nuk jemi më në ’97 që të luftojmë për një femër”/ Çimi zbulon bisedën “sekrete” me Stelën

Puntatën e djeshme në Për’puthen +40, Çimi ka treguar bisedën që ka bërë me Stelën pasi u shfaqën tepër të afërt me njëri-tjetrin në një festë. Ai tha se u mërzit nga fjalët që i tha ajo, e cila i kishte kërkuar që të luftojë për të, por sipas Çimit, nuk është në 1997 që të luftojë për një femër.

Çimi: Më dërgon një sms dhe më tregon se do vijnë Armando e Lindita në studio dhe do na kritikojnë për përqafimin tek festa. Kjo ishte diçka që më mërziti. Më tha mund të luftosh, por nuk jemi në ’97 që të luftojmë për një femër.

Ndër të tjera, kur Stela u largua nga studio, Çimi nuk e ndoqi nga pas dhe kërkoi që të mos transmetohej takimi pa praninë e saj.