Mesazhi i Bashës për demokratët: Sot kemi një detyrim të dyfishtë

Pas takimit të ditës së sotme në Kavajë, me anë të një statusi në rrjetet sociale kryedemokrati ka falënderuar demokratët për mikpritje. Basha shprehet se ka një detyrim të dyfishtë para fateve të shqiptarëve dhe familjeve të tyre për ta çuar betejën deri në fund.

“Falenderoj nga zemra demokratët e Kavajës, Rrogozhinës, Njësive 15 dhe 16 të Tiranës për angazhimin e tyre të pashembullt në betejën për ndryshim.

Sot kemi një detyrim të dyfishtë, jo vetëm përpara sakrificës së demokratëve të cilët i prinë kësaj beteje, por mbi të gjitha, para fateve të shqiptarëve dhe familjeve të tyre, për ta çuar betejën deri në fund.

Sepse ne jemi instrumenti në duart e njerëzve, ne jemi shpresa e vetme e shqiptarëve që donin ndryshimin më 25 prill dhe që e duan akoma më shumë sot”, shkruan Basha.