Blogerja e njohur flet për materializmin në çift: Paga ime të jetë e imja dhe paga e partnerit të jetë e jona

Blogerja Erida Baxha ka qenë e ftuar ditën e sotme në “Abc e Mëngjesit”, ku ka folur për materializmin në marrëdhënien në çift. Ajo është shprehur se paga e saj duhet të jetë e saj, ndërsa e partnerit ta ndajnë së bashku.

“Ka shumë meshkuj që kur lidhen me një vajzë bëjnë rolin nuk kam makinë, para. Bëjnë rolin e Bukurës dhe Bishës, vap e njohu ajo dhe u kthye menjëherë.

Unë te vetja ime dua që paga ime të jetë e imja dhe paga e tij të jetë e jona. Ka ngelur akoma që mashkulli është shtylla ekonomike e familjes, pavarësisht se gjërat kanë ndryshuar”.

E pyetur nga moderatori Alban Musa, nëse do të preferonte që një djalë ta çonte me pushime në Durrës apo në Dubai, ajo u përgjigjë se me këtë të fundit do të ndihej e ofenduar.

“Unë mendoj që duhet ta vendosim të dy, nëse ai më çon direkt në Dubai unë do të ofendohesha se po më lë të kuptojë se do të më joshi me gjëra të shtrenjta.

Uën mendoj të vij shkallë shkallë. Ai fillimisht duhet të më çoj në Tiranë, në Durrës dhe pastaj në Dubai”.