Alarm për bombë në avion, tmerrohen pasagjerët

Autoritetet franceze janë alarmuar pasi ka dyshime për një bombë brenda një avioni të Air France nga Çadi që zbarkoi në aeroportin Roissy Charles de Gaulle, njoftoi Ministria e Brendshme.

“Aeroplani u ul në aeroportin Roissy në 16 Janar dhe është izoluar. Pasagjerët janë zbritur dhe hetimet po vazhdojnë.” ,” tha ministria.