Apple vjen me iPhone 13 pro, ja çmimi marramendës që ka

Apple ka publikuar modelin e iPhone 13 pro, por lancimi ende nuk është bërë. iPhone 13 Pro nuk do të bëhet i njohur për publikun nga Apple deri me 7 qershor, kur do të prezantohet së bashku e përditësimet e iOS 15.

IPhone 13 Pro i Apple pritet të dal në shitje në shtator, dhe dizajni përputhet me informacionin e mëparshëm, me përjashtim të fryrjes së kamerës, e cila ka lente më të mëdha se më parë.

Korniza e telefonit do të jetë e bërë nga çeliku inox që është më pak e ndjeshme ndaj gjurmëve të gishtërinjve krahasuar me iPhone 12 Pro.Çmimi besohet të sillet nga $699 deri $1,099, pra, ngjashëm me iPhone 12 kur u lancua për herë të parë.

Apple vjen me iPhone 13 pro, ja çmimi marramendës që ka

Ekspertët pretendojnë se modelet e ardhshme do të jenë më shumë versione “S” sesa pajisje me përmirësime të mëdha. kështu që emri iPhone 12S është i mundur.