E pazakonte në verë, zbardhet nga bora Brodi i Dragashit në Kosovë

Një fenomen i pazakontë ka ndodhur në Kosovë ku kanë rënë reshje bore dhe pse jemi zyrtarisht në stinën e verës.

Duket se i ftohti është rikthyer dhe ka zbardhur sërish Kosovën.