Kultivuan mbi 800 rrënjë kanabis në Krujë, dënohen me 73 vite burg 13 persona

Gjykata e Krujës, ka dënuar me 73 vite burgim 13 persona që ishin marrë të pandehur nga Prokuroria për akuzën e “Kultivimit të lëndëve narkotike”.

Vendimi është dhënë ditën e djeshme nga një trupë gjyqësore e Gjykatës së Krujës, e cila ka gjetur fajtore dhe ka dënuar me burg 13 personat.

Gjashtë nga personat e dënuar, janë anëtarë të familjes Basha në Krujë, të cilët kishin mbjellë hashash në zonat malore të kësaj krahine.

Vetëm në fshatin Shqezë të Krujës, policia ka asgjësuar mbi 800 rrënjë kanabis, e cila ishte kultivuar nga këta persona në disa parcela.