Histori filmash/ Grabitësi pendohet pas 25 vitesh, kthen paratë e vjedhura

Një rast i rrallë ka ndodhur në Greqi, pasi një 48-vjeçar është penduar pas 25 vitesh për një grabitje që kishte bërë në një bankë.

Mediat e greke, bëjnë me dije se pas ngjarja ka ndodhur në Kretë ku u vodh filiali i një banke, e që tashmë 48-vjeçari është penduar për veprimin që ka bërë dhe ka vendosur që të kthejë paratë e vjedhura.

Burri 48-vjeçar aktualisht, që ishte student në atë kohë kishte arritur të tërhiqte shumën prej 450,000 dhrahmi nga arkëtari i bankës, shkruan CNN grek.

Sot, sipas një postimi në faqen lokale Cretalive, kaq vite më vonë, 48-vjeçari mendoi se kishte ardhur koha që të kërkonte falje në mënyrën e tij dhe të kthente shumën prej 1,330 euro në bankë përmes Policisë.