Nga Fusha SHPK tek Geci, ja kush janë 14 kompanitë e oligarkëve që kanë marrë miliardat nga lali Eri

Taksat e qytetarëve të Tiranës, prej 6 vitesh janë përdorur për të kënaqur orekset dhe xhepat e oligarkëve, se sa për tu kthyer shërbimet mbrapsh.

Faqja ‘Butik’ në Facebook, ka publikuar me emra të gjithë Oligarkët e kryeqyteteti të cilat kanë futur duart në ‘xhepin’ e Bashkisë së Tiranës, dhe kanë marrë miliardat nga paratë e taksapaguesve.

Duke nisur nga Fusha SH.P.K e deri tek Ram Geci, mëposhtë keni erat e të gjithë oligarkëve të Tiranës që marrin para nga taksat e qytetarëve.

Postimi i ‘Butik’:

OLIGARKËT MË TË FUQISHËM TË TIRANËS/ Shifrat e frikshme të miliardave që ka marrë secili nga Bashkia

Nëse e keni vrarë ndonjëherë mendjen se cili prej përfituesve të parave publike është më i fuqishmi përsa i përket vlerës së përfituar nga taksat e shqiptarëve, përgjigjen do jua japim në këtë artikull. Shumë prej tyre i kemi përmendur në artikujt tanë denoncues ku pasqyrohen abuzimi i parave publike me anë të shqyrtimit të prokurimeve publike.

14 KOMPANITË QË KANË PËRFITUAR NGA PARATË PUBLIKE TË QYTETARËVE TË TIRANËS:

FUSHA SHPK (SHKËLQIM FUSHA) – 58 MILIARD

SALILLARI SHPK (PËLLUMB SALILLARI)– 33 MILIARD

GPG COMPANY (PAQSOR BUZI)– 23 MILIARD

CURRI SHPK (FAIK CURRI)– 21 MILIARD

ALBA KONSTRUKSION (XHAVIT ISMAILI)– 21.7 MILIARD

ALKO-IMPEX General Construction (ARBËR ABAZI)– 19 MILIARD

FUSHA, 2T, SHANSI INVEST- 16 MILIARD

4 AM SHPK (BASHKIM ULAJ)– 14.9 MILIARD

VËLLEZËRIT HYSA (KUJTIM, BESNIK, FLUTURA)– 14.8 MILIARD

FUSHA SHPK, EDIL AL SHPK- 13 MILIARD

ANK (AGIM KOLA)– 12.7 MILIARD

SHANSI INVEST (SHPËTIM CINGA)– 12.3 MILIARD

SHKËLQIMI 07 (SHKËLQIM KAPLLANAJ)– 12.1 MILIARD

GECI SHPK (RAM GECI)– 11.4 MILIARD