Rindërtimi po shkatërron trashëgiminë arkeologjike të Durrësit/ Berisha: Barbari me fytyrë Edvini!

“Barbari me fytyrë Edvini! Mafia e ndërtimit në Durrës shkatërron dhe gropos murin 2 mije vjeçar të qytetit”. Reagimi vjen nga ish-kryeministri Sali Berisha, i shoqëruar me fotografi.

Më herët, reporter.al raportoi projektet e rindërtimit të ndërtesave të shkatërruara nga tërmeti në Durrës, të financuara nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, po realizohen pa monitorim arkeologjik, duke rrënuar gjurmët e monumenteve antike.

Rindërtimi pas tërmetit po shkatërron trashëgiminë arkeologjike të Durrësit