Pandemia/ Tritan Kalo: Një tjetër 24-orësh pa pacientë të shkruar te “Invektivi”

Mjeku i njohur Tritan Kalo ka njoftuar një tjetër 24-orësh pa pacientë të shkruar te spitali “Invektiv” – Covid1.

Kalo përcolli edhe një mesazh për të gjithë ata që janë shprehur kundër vaksinimit të qytetarëve.

Po ashtu, mjeku thekson se ende nuk jemi në kohën kur duhet të festojmë për faktin që s’kemi pasur të sëmurë të paraqitur në spital, sepse kemi ende rrugë përpara për të dalë nga tuneli i pandemisë. Por, Kalo shton se dalja prej këtij tuneli më afër se kurrë.

Në një postim në FB, ai shkruan:

Kohë kovidiane…. 10.05.2021…. Përsëri në 24 orët e fundit asnjë i shtruar në Covid-1/Shërbimin Infektiv të QSUNT….Ndërgjegjësimi, përkujdesja ndaj vetes dhe atyre që gjallojnë rreth nesh, MHD (Maskat, Higjena personale dhe kolektive, Distancimi fizik) dhe Vaksinimi në ritme të përshpejtuara, po na bëhen aleatë të fuqishëm në luftën tonë kundër armikut të padukshëm, “flamës mbarëbotërore” të Pandemisë nga virusi i Sars-Cov2/Covid-19….Lehaqenët dhe gojët koprolale kundër vaksimit,  vetëm ecuria pozitive e rasteve të pandemisë ua mbyll gojët…. NËSE për arësye të mos dijes, të mos dëshirës për jetën, të hatërmbetjeve politike yshteni të thoni ndoshta edhe ato që nuk i mendoni, SHOQËRISHT dhe PROFESIONALISHT JU LUTEM të mos na pengoni në misionin tonë fisnik e human të Mantelbardhit….Miq, kolegë e bashkëkombas, NUKU është ende momenti  për të hapur shishet e shampanjave e për të brohoritur FITORE!!!… Kemi ende udhë për të bërë në tynelin e Pandemisë, POR dalja prej tij po afrohet shpejt dhe kjo gjë na bën optimist e me flatra…. Ju duam, ju respektojmë dhe për asnjë dekikë nuku do ju mungojë Puna, Përkushtimi, Përkujdesja e Profesionalizmi ynë  në betejën tuaj për t’u përballur me armikun e padukshëm….Syhapur e mëndjekthjellët deri në rastin e fundit të infektimit nga Sars-Cov2/Covid-19….Javë sa më të mbarë….Together forever!!!