Zgjedhjet/ Boiken Abazi kërkon rivotim në Qarkun e Tiranës

Kandidati i LVV për Qarkun e Tiranës, Bojken Abazi ka kërkuar shpalljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve dhe rivotimin në të gjithë Qarkun e Tiranës.

Sipas Abazit, grumbullimi i fakteve për shkeljet në Qarkun Tiranë, do të ankimohen ditën e hënë në KQZ / KAS.

‘Bazuar mbi faktet që po grumbullojmë mbi shkeljet në Qarkun Tiranë në lidhje me ankesën që do të dorëzojmë në KQZ / KAS ditën e hënë, ne kërkojmë dhe presim shpalljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve dhe rivotimin në të gjithë Qarkun e Tiranës’.